Supportersvereniging al bezig met Vitesse – NEC

Het uitduel tussen Vitesse en NEC staat pas voor zondag 20 april op het programma, maar de supportersbelangorganisatie SOVS en het bestuur van de Supportersvereniging NEC zijn er nu al mee bezig.

Vandaag is er een brief namens de Supportersvereniging NEC en de SOVS verstuurd gericht aan de directie van de BVO Vitesse, de Arnhemse burgemeester Krikke en voorzitter van de KNVB Dhr. Kesler.


In deze vroegtijdig verzonden brief eist het bestuur 1200 kaarten voor NEC-supporters voor deze streekderby. Het bestuur wil hiermee bereiken al in een vroegtijdig stadium duidelijkheid te krijgen voor de supporters van NEC


SOVS en Supportersvereniging NEC zien geen enkele reden waarom de Arnhemse club minder kaarten beschikbaar zou kunnen stellen gezien het feit dat de wedstrijd Vitesse-NEC in Gelredome de laatste jaren vrijwel probleemloos is verlopen. Het aantal van 1200 is het aantal kaarten dat Vitesse volgens de reglementen voor ieder duel in Gelredome aan de bezoekende club beschikbaar dient te stellen. Ook andere clubs die op zondagmiddag Gelredome bezoeken krijgen 1200 kaarten.


SOVS en het bestuur van de SV NEC hopen op een spoedige reactie en gaan ervanuit dat alle betrokken partijen de regels van de KNVB naleven wat betekent dat het team van NEC zich op zondag 20 april gesteund weet door 1200 supporters!


Een kopie van deze brief is ook verstuurd naar bestuur en directie van NEC en het bestuur van de Supportersvereniging Vitesse


Bron: Supportersvereniging

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.