Statement Andrzej Niedzielan (UPDATE!)

Vanochtend om 10:00 uur hoopte NEC bekend te kunnen maken of de Poolse spits Andrzej Niedzielan wel of niet op een aanbieding van NEC zou ingaan. Helaas hebben de Polen zich niet aan de vrijdag gemaakte afspraken met NEC gehouden. Er is op dit moment (17:30 uur) nog steeds geen ja of nee op de aanbieding die NEC Andrzej Niedzielan heeft gedaan.

NEC is er constant mee bezig en hoopt op zeer korte termijn op uitsluitsel. Meer info volgt dan zo snel mogelijk via deze website.

Update 21:30 uur:
Vanavond is er een aantal maal contact geweest tussen NEC en Andrzej Niedzielan. NEC verwacht morgenochtend (dinsdag) eindelijk duidelijkheid te kunnen verschaffen.


Update dinsdag 16:00 uur:
Ook vandaag is er diverse malen contact geweest tussen beide partijen. Inmiddels is Niedzielan een nieuw contractvoorstel gedaan waarin enkele kleine dingen zijn aangepast en geregeld. Het nieuwe contract is onderweg naar Niedzielan. Zoals het er nu naar uitziet zal er dinsdagavond laat of woensdagochtend uitsluitsel komen. Maar gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen durven wij geen 100% zekerheid te geven over het tijdstip.


Andrzej Niedzielan kon zijn afspraak met NEC maandag niet nakomen omdat hij vast zat in een sneeuwstorm en zijn mobiele telefoon leeg was. 


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.