Spelers NEC balen van Haverkort

Scheidsrechter Ben Haverkort speelde een dubieuze rol in de wedstrijd van NEC tegen de koploper van de eredivisie, PSV. Haverkort gaf een twijfelachtige penalty, en kende PSV een buitenspel doelpunt toe.


Rob Wielaert was uitermate ontevreden over Haverkort. ‘Hij heeft ons nou 3 keer gefloten en elke keer zit er een buitenspeldoelpunt bij of een andere beslissing die discutabel is.’


Wielaert was niet de enige die baalde van de arbiter. ‘Ik moet hem nou even niet zien. Verschrikkelijk, hij floot echt alles af en PSV kon niets fout doen’, zei Schuurman na afloop van het met 2-1 verloren duel. ‘Kijk het ligt heus niet aan de scheidsrechter dat we hier verliezen, zij waren echt beter maar als je dichtbij een punt bent is dit gewoon heel zuur’, aldus de middenvelder.


Danny Hesp, de veroorzaker van de strafschop, zei dat voor zijn overtreding wel een penalty gegeven kon worden, maar echt overtuigend was het niet. 


Scheidsrechter Haverkort zelf was van geen kwaad bewust. ‘Ik geef geen commentaar, ik heb geen tijd, ik vind dat mijn beslissingen juist zijn’, was het enige wat hij kwijt wilde.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan