Albert van der Sleen is op de weg terug

Albert van der Sleen is op de weg terug na een slepende rugblessure. De reservedoelman heeft bij een gespecialiseerde arts zijn nek laten kraken, wat volgens de keeper goed werkte. Van der Sleen staat al weken buitenspel door zijn rugblessure.

“Ik ben naar een gespecialiseerde arts gegaan. Via via had ik van die man gehoord. Hij heeft m’n nek ‘los gemaakt’. Ik was er toch al een aantal weken uit en dan duurt het voor je gevoel te lang. Dan ga je anders proberen en ik moet zeggen dat het bijzonder goed is bevallen. Zondagavond had ik weer een afspraak. Een vreemd tijdstip, maar ik wil gewoon weer helemaal fit zijn”, aldus de 39-jarige Eindhovenaar.

‘Sleen’ trainde afgelopen week voor het eerst sinds enkele weken weer. “Meer dan looptrainingen heb ik nog niet gedaan, maar het ging heel behoorlijk. Ik heb samen met Cees van der Linden gelopen en ik had dus geen last of een terugslag. Dus wat dat betreft ben ik positief gestemd.” Aan een voorspelling over zijn rentree in de selectie waagt Van der Sleen zich niet. “Ik heb zelf wel een streefdatum in mijn hoofd, maar die houd ik voor mezelf. Zoiets valt altijd alleen maar tegen.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.