Neeskens: ‘Scheld desnoods mij uit’

Op de opmerkelijk slecht bezochte supportersavond van NEC deed Johan Neeskens gisteren een oproep aan de fans die dit seizoen vanwege de droevige resultaten hun eigen spelers regelmatig uitfluiten. “Ik kon er vroeger als speler goed tegen als ’t publiek zich tegen ons keerde”, aldus de NEC-coach. “Ik had geen moeite met gescheld of fluitconcerten.

Maar ik weet van een heleboel van mijn spelers dat ze een probleem krijgen met hun mentale weerbaarheid als de eigen fans tegen hen tekeer gaan. Ze gaan zich op ’t veld verstoppen, durven minder aanspeelbaar te zijn. Ik begrijp heel goed dat jullie als supporters nu zeer teleurgesteld zijn. Toch vraag ik jullie: probeer zoveel mogelijk de spelers te steunen. Wil je je frustraties toch kwijt? Fluit of scheld mij maar uit. Ik zal daar echt niet minder om slapen.”.

Neeskens probeerde gisteravond ook de NEC-supporters gerust te stellen over het vooralsnog uiterst teleurstellende seizoen. “Ik begrijp goed dat jullie langzaamaan onrustig beginnen te worden, maar we komen ‘hier’ bovenop. Dat garandeer ik jullie.”


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.