Europees avontuur van NEC op dubbel DVD

Op donderdag 25 september reisde ongeveer 500 NEC-supporters af naar Krakow in Polen om NEC te steunen in het eerste Europacupduel sinds twintig jaar. Deze uitwedstrijd werd jammergenoeg niet rechtstreeks uitgezonden op de Nederlandse televisie en daardoor is er maar een klein deel van de NEC-supporters die deze wedstrijd in zijn geheel heeft gezien.

Daarom is er een dubbel DVD uitgebracht onder de naam ?NEC: Het Europees avontuur 2003? gemaakt door supporters, voor supporters! De twee DVD?s bevatten de beide wedstrijden tegen Wisla Krakow met daarbij nog sfeerimpressies en interviews. Uiteraard is de wedstrijd Wisla Krakow-NEC voorzien van pools commentaar aangezien de wedstrijd is opgenomen van de Poolse televisie.


  


Op deze manier krijgt iedere NEC-supporter toch de kans om de uitwedstrijd volledig te bekijken en zo ook de sfeer te proeven die de NEC-supporters in Polen hebben beleefd!

De dubbel DVD kost 15 euro, mocht je nou interesse hebben om deze DVD te bestellen dan kun je dat doen door hier te klikken. Vergeet niet om even je naam en telefoonnummer in de e-mail te vermelden!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiƫren van content is niet toegestaan