NEC oefent in winterstop tegen PSV

Na een korte vakantie rond de feestdagen speelt NEC op donderdag 8 januari 2004 (19:30 uur) in het Goffertstadion een vriendschappelijke wedstrijd tegen PSV.

50 jaar Philips in Nijmegen
Op 26 oktober was het 50 jaar geleden dat Philips Semiconductors zich in Nijmegen vestigde. Het hele jaar door is er bij allerlei sportactiviteiten en tijdens de open dagen voor de eigen medewerkers en hun familieleden, aandacht besteed aan dit jubileum. Het jaar zal worden afgesloten met een vriendschappelijke wedstrijd tussen NEC en PSV.

Deze vriendschappelijke wedstrijd is in samenwerking met Philips Nijmegen, PSV en NEC tot stand gekomen. Uiteraard is het mogelijk om deze wedstrijd bij te wonen, een goed begin van het nieuwe kalenderjaar! Informatie over de kaartverkoop voor dit duel volgt binnenkort.

Trainingskamp Turkije
Na deze wedstrijd zal de selectie in de winterstop net als vorig jaar een trainingskamp in het buitenland beleggen. Zoals het er nu naar uitziet zal dit net als vorig jaar in Turkije zijn. Dit is nog wel onder voorbehoud in verband met de aanslagen van twee weken geleden. Naast NEC zoeken ook Feyenoord, NAC, RBC Roosendaal, Willem II, ADO Den Haag, Sparta, Telstar, VVV en FC Zwolle de warmte van de Turkse Riviera op. Het exacte programma voor de winterstop volgt binnenkort.

NEC hervat de competitie op zondag 25 januari met de uitwedstrijd tegen Ajax.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.