Govedarica speelt op van Hooijdonk

René van Rijswijk zal aanstaande zondag in het duel tegen Feyenoord weer eens zijn opwachting in de basis maken. De laatste keer dat de 32-jarige middenvelder aan een competitiewedstrijd begon was op 21 december in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-0). De basisplaats van Van Rijswijk gaat ten koste van Jarda Simr, die tegen zijn oude werkgever dus op de bank zal moeten plaatsnemen.

Aanvoerder Danny Hesp is geschorst en wordt in het centrum van de verdediging vervangen door Dejan Govedarica die Pierre van Hooijdonk moet opvangen. “Govedarica heeft genoeg lengte in de kopduels. En Van Hooijdonk kaatst veel. Govedarica moet dat voorkomen”, aldus Johan Neeskens tegen Omroep Gelderland. Mike Zonneveld zal de plaats van Govedarica centraal op het middenveld overnemen waardoor er op links een plaats vrij is voor Van Rijswijk.

Frank Demouge keer terug in de basis na zijn schorsing. Samen met Zico Tumba zal hij het aanvalduo vormen.

Vermoedelijke opstelling NEC : Dennis Gentenaar; Peter Wisgerhof, Rob Wielaert, Dejan Govedarica; Resit Schuurman, Mike Zonneveld, Youssouf Hersi, René van Rijswijk; Frank Demouge, Zico Tumba

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan