Ontwerpwedstrijd Fanshirt

Het merchandise-assortiment van NEC is toe aan een nieuw fanshirt. Wij willen hiervoor een ontwerp gebruiken dat gemaakt en gekozen is door de supporters.


 


Er gelden slechts enkele regels


? Het shirt moet de clubkleuren rood, groen en zwart bevatten. Voor letters mag eventueel de kleur wit gebruikt worden. Eventuele teksten mogen niet met gotische letters worden geschreven.


? Alleen het gebruik van unikleuren is toegestaan, d.w.z. geen prints van afbeeldingen o.i.d.


? Het logo van NEC moet er in voorkomen 


 


Ontwerpen insturen


? Vanaf woensdag 10 december tot en met woensdag 31 december kunnen ontwerpen gemaild worden naar webmaster@nec-nijmegen.nl 


? Alle ontwerpen dienen digitaal (EPS, JPG, GIF-formaat) aangeleverd te worden. Liefst in zo hoog mogelijke resolutie. Je kunt dus ook een ontwerp op papier maken en dat scannen en mailen naar webmaster@nec-nijmegen.nl


 


Jurering


? Maandag 5 januari kiest een jury bestaande uit assistent-trainer en clubman Ron de Groot, de voorzitter van de Supportersvereniging, voorzitter van HKN en een lid van de NEC Juniors uit alle ontwerpen drie shirts.


? Via www.nec-nijmegen.nl kunnen bezoekers vanaf dinsdag 6 januari tot en met zondag 18 januari een stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp.


? Op maandag 19 januari wordt het winnende shirt bekendgemaakt.


? Het winnende ontwerp zal daadwerkelijk in productie worden genomen.


Deze productietijd is ongeveer twee maanden.


 


De winnaar


? De winnende ontwerper krijgt een V.I.P. arrangement aangeboden voor 2 personen voor de wedstrijd NEC-AZ op zaterdag 20 maart. Het eerste exemplaar van het shirt zal dan voor aanvang van de wedstrijd op het veld aan de ontwerper worden uitgereikt. 


? Vanaf die dag is het shirt ook te koop in de NEC Fanshop. De jury behoudt zich het recht voor om indien noodzakelijk een ontwerp naar eigen inzicht aan te passen. De ingezonden ontwerpen worden eigendom van NEC. De ontwerper kan geen rechten ontlenen aan het ingezonden ontwerp.


 


Veel plezier en creativiteit toegewenst!Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.