Björn van der Doelen per direct naar NEC

NEC heeft vanmiddag overeenstemming bereikt met Björn van der Doelen (27) en FC Twente over een overgang op huurbasis van de middenvelder tot het einde van het seizoen.

Van der Doelen heeft nog een contract bij FC Twente tot medio 2005 speelde in zijn eerste seizoen 32 duels maar is sinds de komst van trainer Vandereycken op een zijspoor beland bij de Enschedese club. Ook dit seizoen kwam daar geen verandering en kwam Van der Doelen tot nu toe tot slechts elf minuten speeltijd verdeeld over twee wedstrijden in augustus. Van der Doelen verruilde in 2001 het shirt van PSV voor dat van FC Twente.Mogelijk maakt Van der Doelen aanstaande zaterdag in het thuisduel tegen zijn oude club PSV al zijn debuut voor NEC Saillant detail is dat de laatste competitietreffer van Van der Doelen voor PSV dateert van 27 mei 2001 toen hij in zijn afscheidsduel mocht invallen en op zeer fraaie wijze scoorde……….tegen NEC (uitslag 2-4). In ieder geval is hij fit en traint hij vanaf dinsdag mee.

NEC wilde het nieuws eigenlijk pas dinsdagochtend bekend maken. De reden daarvoor is dat de deal maandagmiddag pas laat rond kwam toen de rest van de selectie al naar huis was. Technisch directeur Leen Looyen wilde morgenochtend de selectie inlichten en Van der Doelen voorstellen aan zijn nieuwe collega’s. Ook moet de KNVB zijn overgang formeel nog goedkeuren. Het nieuws is toch vroegtijdig uitgelekt vandaar dat wij het nu ook op deze site publiceren.

Björn van der Doelen gaat bij NEC spelen met rugnummer 17.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.