Avaya verlengt hoofdsponsorcontract NEC niet

Leverancier van communicatienetwerken Avaya zal haar hoofdsponsorschap bij Betaald Voetbal Organisatie NEC uit Nijmegen niet voortzetten in het seizoen 2003-2004. Avaya dient het huidige contract, dat loopt tot einde seizoen 2002-2003, gewoon uit.

Avaya is een mondiaal bedrijf met vestigingen in de hele wereld. Het sponsorbeleid richt zich voornamelijk op de FIFA World Cup, die een wereldwijde business case biedt voor Avaya?s technologie en een platform biedt voor internationale branding- en marketingcommunicatie-activiteiten. De sponsoring van de FIFA World Cup omvat het WK Voetbal 2002 in Korea en Japan, het WK Voetbal 2003 voor Vrouwen in China en het WK Voetbal 2006 in Duitsland. De overeenkomst met NEC was daarop een succesvolle lokale uitzondering, die voor één jaar aangegaan is met als doel de naamsbekendheid van het bedrijf in Nederland te vergroten. Avaya heeft op basis van het behalen van de gestelde naamsbekendheiddoelstelling, veranderende marktomstandigheden en haar primaire focus op de FIFA World Cup besloten af te zien van verlenging van het hoofdsponsorschap bij NEC.

Avaya benadrukt zeer enthousiast te zijn over de professionele organisatie van NEC. Shirtsponsoring heeft Avaya in het afgelopen anderhalf seizoen een vervijfvoudiging van de naamsbekendheid opgeleverd.

Algemeen Directeur van NEC Alex Tielbeke betreurt de beslissing van Avaya: ??Voor een maximaal resultaat uit shirtsponsoring is een langere periode nuttig, we hadden nog heel veel voor Avaya kunnen betekenen.??

Bas Baars, Marketing Manager van Avaya Benelux: ?De samenwerking met NEC is ons zeer goed bevallen en heeft ruimschoots aan de doelstellingen voldaan. We kunnen voortbouwen op de verkregen naamsbekendheid. Wij danken NEC van harte voor de prettige samenwerking.?

Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune(r) 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken. Voor meer informatie: www.avaya.nl

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan