Trainingsverslag: The day before!

Vanochtend was de laatste training voor ‘de derby’ tegen Vitesse. De training begon zoals gewoonlijk met was loop oefening, gevolgd door rek en strekoefeningen. Inmiddels waren er zo’n 60 NEC supporters die de training in de kou volgde.


Na de warming up werd er nog een positiespel gedaan. Opzich geen bijzonderheden tenopzichte van de overige trainingen. Eindelijk kwam dan het moment: Neeskens ging de hesjes uitdelen voor het partijspel. De basisspelers speelde in de rode hesjes, opvallend was dat René van Rijswijk waarschijnlijk links op het middenveld start. De overige spelers met een rood hesje: Gentenaar, Wisgerhof, Wielaert, Hesp Leiwakabessy; Schuurman, Goverdarica, Hersi, Van Rijswijk; Hristov & Demouge.


Het partijspel stelde weer eens niet al te veel voor, veel lange ballen, veel foute passes. De basisspelers wonnen met 1-0 door een doelpunt van Youssouf Hersi.


Na het partijspel werden door de basisspelers nog strafschoppen genomen op doelman Dennis Gentenaar. Dejan Goverdarica en René van Rijswijk miste beide. De overige strafschoppen zaten allemaal goed in de hoek.


Opvallend was dat Dennis de Nooijer niet op de training aanwezig was. Fysiotherapeut Cees van der Linden vertelde ons dat er morgen beslist wordt of De Nooijer zal starten tegen Vitesse. Wanneer De Nooijer niet fit is zal zijn plaats waarschijnlijk worden ingenomen door Gorgi Hristov.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.