Neeskens: ”Wissels pakte goed uit”

Trainer Johan Neeskens was na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen RBC Roosendaal blij met het geboekte resultaat, maar absoluut niet met het vertoonde spel, met name in de eerste helft.

Neeskens op de persconferentie na afloop: “Uiteraard ben ik tevreden met de drie punten, maar ben ik absoluut niet tevreden over het vertoonde spel, met name in de eerste helft. We speelden erg onrustig, te gehaast, we leden veel onnodig balverlies, en de inspeelpass was onzuiver. Ook vond ik dat er aanvallend veel te weinig beweging was.”

Neeskens vervolgt: “In de tweede helft heb ik het nog even aangekeken, maar zag ik weinig verbetering. Met het inbrengen van Ax en Zonneveld hoopte ik op meer diepte en beweging. Ik ben blij dat deze wissels zo goed uitpakten. We hebben denk ik twintig minuten goed gespeeld en scoorden daarin drie maal. Je zag dat het vertrouwen na de eerste goal groeide, spelers kregen meer durf, en dan lukken de combinaties ineens wel. Het is jammer dat we de kansen na de 3-0 niet verder hebben kunnen benutten en de score niet meer hebben kunnen opvoeren.”

De verdediging van N.E.C. hield voor de derde maal op rij de nul en gaf ook nauwelijks een kans weg. Neeskens: “Daarover ben ik tevreden. Ik ben alleen niet zo blij met de twee gele kaarten die we opliepen, hierdoor zullen we zaterdag tegen RKC weer wat aanpassingen moeten doen.”

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.