Inzet De Nooijer twijfelachtig

NEC kent voor de Gelderse derby zondag tegen Vitesse vier twijfelgevallen. Met name de inzet van Dennis de Nooijer is dubieus.

De spits viel woensdag uit in het bekerduel tegen Roda JC met een buikspierblessure. De Nooijer trainde vrijdag niet mee, maar werd behandeld.


Ook Youssoef Hersi kampt met een buikspierblessure. Mike Zonneveld heeft last van zijn knie na een botsing op de training met Zico Tumba. Frank Demouge viel ook uit tegen Roda JC. Hij heeft last van zijn hamstring. Zaterdag is er nog een training, dan worden de vier getest of ze kunnen spelen.


De NEC-spelers Peter Wisgerhof en Patrick Ax spelen tegen hun oude club en ze hebben er zin in. De vriendin van Ax stat op het punt van bevallen: ‘ik hoop dat ze het nog even tegenhoudt.’


‘Je merkt het aan iedereen, het gaat alleen over 8 dec’. verteld Wisgerhof. ‘Bij vitesse heb ik het ook wel meegemaakt, maar het leeft in Nijmegen veel meer dan in Arnhem.’


Vermoedelijke opstelling: Gentenaar; Wisgerhof, Wielaert, Hesp, Leiwakabessy; Schuurman, Govedarica, Hersi, Ax; Demouge, Hristov.

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.