Hillemuil NECs en nieuwe medewerker

NEC1900.nl is ontstaan omdat er op het wereldwijde internet geen tot nauwelijks historische informatie rondom en over NEC te vinden was.

Op onze site volgen wij het seizoen 1982-1983 synchroon met het seizoen 2002-2003 en ook volgend seizoen gaan wij hiermee door, maar dan natuurlijk met het seizoen 1983-1984. Ook proberen wij oud-spelers te interviewen en historische berichten te plaatsen.

En binnenkort wordt het historische gedeelte verder uitgebreid, NEC1900.nl gaat namelijk samenwerken met de auteurs van het echte historische NEC boek: Hillemuil NECs.
Michel Gunsing en Marc Schramm gaan er voor zorgdragen dat het historische gedeelte een stuk uitgebreider zal worden. Wat die samenwerking allemaal precies in gaat houden zal langzamerhand te zien zijn op onze site.

Ook verwelkomen we Jeffrey Janssen als nieuwe medewerker van de site, er was de laatste tijd dringend behoefte aan een nieuwe medewerker omdat de andere medewerkers het steeds drukker kregen met alle projecten waar we op dit moment mee bezig zijn. Jeffrey van harte welkom bij de site en veel plezier en succes!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.