Hristov: “De mensen kennen mijn temprament

Trainer Johan Neeskens: “Over de tweede helft kan ik mijn spelers geen enkel verwijt maken”, aldus Neeskens. “Ze hebben er alles aan gedaan de wedstrijd alsnog om te buigen, maar blijkbaar moeten ze eerst een domper incasseren om te realiseren dat ze agressiever moeten starten en veel meer ‘vanuit de positie’ moeten spelen”, zo legde de trainer moeiteloos de vinger op twee zere plekken.

Peter Wisgerhof erkent dat door het 1-2 verlies tegen FC Twente, N.E.C. het zichzelf bijzonder moeilijk maakt. Het leek of N.E.C. leed onder een gebrek aan vertrouwen. “We begonnen de competitie erg goed, maar er zijn een paar verschuivingen geweest, wat het team misschien niet ten goede komt. Als we hier als eerste gescoord hadden had het nog een leuke wedstrijd kunnen worden.” De ploeg heeft uitwedstrijden tegen Utrecht en Ajax voor de boeg en kon vandaag goede zaken doen. “Winst was voor ons erg belangrijk, maar dat is helaas niet gelukt.

Gorgi Hristov stond voor het eerst sinds ruim een jaar in de basis. De Macedoniër was redelijk tevreden over zijn optreden, maar moest het veld na zijn tweede gele kaart vroegtijdig verlaten: “Ik had een penalty moeten krijgen, maar die scheidsrechter begon pas na de 2-0 te fluiten. Die rode kaart was onterecht. Er was contact. Het is heel vervelend dat het vandaag zo gaat. Het was toch een speciale wedstrijd voor mij. Nu ben ik alweer geschorst.” Net voor hij van het veld werd gestuurd, had Hristov ook al zijn tweede gele kaart kunnen krijgen. Nadat hij geen voordeel kreeg, schoot hij de bal hard richting de vierde man. “De mensen kennen mijn temprament”, zegt de spits over die actie.
“Ik heb hard gewerkt, maar ik kan beter. In de eerste helft maken we een paar fouten, daarna hebben we geprobeerd terug te komen. Als we in de eerste helft zo spelen als na rust, winnen we hier gewoon. Het waren mooie duels met Pothuizen. Hij is een goede verdediger.”

Bron: www.OmroepGelderland.nl 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.