Blessure update

Fysiotherapaut Cees van der Linden over de blessuregevallen in de selectie:

Het herstel van Ivo Rossen verloopt goed, hij heeft vandaag succesvol de groepstraining hervat en zal volgende week speeltijd krijgen bij Jong N.E.C. Ivo Rossen viel in de voorbereiding op het seizoen uit in de wedstrijd tegen SDV Barneveld met een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje.

Patrick Ax is weer begonnen met looptraining, het ziet er redelijk goed uit. Naar verwachting zal Patrick over 2 a 3 weken weer met de groep gaan meetrainen. Patrick Ax viel tijdens de wedstrijd N.E.C.-Real Zaragoza op 6 augustus uit met een ingescheurde band bij zijn enkel.

Dejan Govedarica heeft begin deze week op de training zijn knie verdraait en heeft de afgelopen dagen rust gehouden. Vrijdag zal hij weer met de groep gaan meetrainen. De kans is groot dat hij gewoon kan spelen tegen Roda JC.

Spits Gorgi Hristov keerde maandag lichtgeblesseerd terug van de interland met Macedonië tegen Liechtenstein. Ook hij zal vrijdag weer meetrainen met de groep.

De inzetbaarheid van aanvoerder Danny Hesp tegen Roda JC is uiterst twijfelachtig. Danny heeft de hele week ziek in bed gelegen en voelt zich nog steeds erg slap. Ook vrijdag zal hij nog niet meetrainen.

De selectie traint in aanloop naar de wedstrijd tegen Roda JC (zondag, 14:30 uur) nog twee keer: vrijdag- en zaterdagochtend om 10:15 uur op het terrein van Quick aan de Dennenstraat.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.