NEC4EVER ”Onze wraak zal zoet zijn”

Onze wraak zal zoet zijn

Tjonge jonge het was weer hillemuil necs gisteren…. Gelukkig was er wel strijd maar daar is ook alles mee gezegd.
Nou ja op het scoren na dan, Demouge had wel een beetje geluk in de afronding vooral met dat tweede doelpunt van hem, maar dat maakte de blijdschap na de (2-1) overwinning er natuurlijk niet minder om!
Toch vond ik Juventus niet veel minder dan NEC, maar goed wat maakt het ook uit! Wij staan in de halve finale van de Champions League!

Ook een fantastische prestatie dat we eerste zijn geworden in groep B , zeker met zo’n zware poule met Real Madrid,Juventus en die moffen(Bayern Munchen maar die deden alleen maar voor spek en bonen mee).
Nu op naar de halve finale tegen Internazionale , iniedergeval fijn dat we eerst naar Milaan moeten want dan kan het in de Goffert rechtgetrokken worden als we onverhoopt in San Siro zouden verliezen.

En dan misschien wel die droomfinale ….. tegen Barcelona …. kunnen we eindelijk wraak nemen voor die uitschakeling in ’83 in de Europacup II.
Ik was er wel niet bij 26 jaar geleden (ik was net twee jaar geworden), maar toch voelt het zo dat er nog een appeltje te schillen valt met Barca.
Maar goed ik zal nog niet te ver vooruit dromen, we moeten eerst nog die halve finale winnen en dan kijken wat Barca tegen Manchester United doet.

Maar nu ga ik snel naar de Goffert want morgenmiddag begint de verkoop al voor Inter-uit en ik ga maar eens naast de andere supporters liggen wachten voor de kaartverkoop van de halve finale.

Tot ziens in Milaan!


NEC4EVER

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.