NEC’s Youngster: Peter van Putten

NEC’s Youngster


 


Peter van Putten (19)


 


Doevakantie of strandvakantie: Ik hou er van om het op mijn vakantie rustig aan te doen. Lekker op het strand liggen vind ik belangrijker dan het bezichtigen van de omgeving. Heerlijk relaxen in de zon met een cocktailtje erbij. Dit jaar heb ik nauwelijks tijd gehad om op vakantie te gaan, een paar dagen Parijs was het enige.


 


Bankzitten of uitgaan: Zodra de competitie begonnen is kies ik voor bankzitten. Damen met mijn vriendin Mieke een videootje kijken of zo. Natuurlijk moet ik er af en toe uit, ik wil kunnen genieten van het leven. Als het maar niet ten koste van het voetballen gaat.


 


Filmpje pakken of boek lezen: Film pakken. Ik ga regelmatig naar de bioscoop, in Nijmegen zijn er vijf. Grote bak popcorn erbij, cola, M&M?s, het kan niet op. De laatste film die ik gezien heb is The Matrix, een spannende actiefilm. De beste film die ik de afgelopen tijd gezien heb, is Enemy of the State met Will Smith in de hoofdrol.


 


Van Nistelrooij of Kluivert: Op dit moment Van Nistelrooij. Hij heeft vorig jaar laten zien wat hij allemaal ken en ik verwacht dit jaar nog meer van hem. Toch denk ik dat Patrick Kluivert op EURO 2000 met Dennis Bergkamp het centrum van de aanval zal vormen. Kluivert heeft een neusje voor de goal en presteert goed in Barcelona.


 


Vennegoor of Hesselink: Ook een heel goeie voetballer die nog ver kan komen. Hij is beweeglijk, moeilijk af te stoppe. Wat, moet ik kiezen? Maar Vennegoor of Hesselink is één naam hoor. O, je probeert me te pakken te nemen he. Nou, doe dan maar Vennegoor.


 


Donker of blond: Vroeger dacht ik altijd donker, maar omdat mijn vriendin het is, kies ik toch voor blond.


 


Waar sta je over vijf jaar: Ik hoop op de grond. Nee, zonder gekheid, daar kan ik niets over zeggen. Ik wil eerst een goed seizoen afwerken. Dit jaar moet mijn jaar worden, de doorbraak van Peter van Putten. Over vijf jaar hoop ik dan bij een topclub te zitten, het maakt me niet uit welke.


 


Winnen in de ArenA of in het Gelredome: Tegen Vitesse natuurlijk. Dat is de wedstrijd. Iedere speler van NEC wil dolgraag van Vitesse winnen, net als iedere inwoner van Nijmegen dat wil. Vorig seizoen hadden we een slechte periode, de supporters smeekten me zowat om in ieder geval niet van Vitesse te verliezen. De rest intresseerde ze niet zoveel.


  


Bron: ELF Voetbalmaandblad

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.