Tweede elftal verliest

In Den Bosch verloor NEC-2 met 4-1 van FC Den Bosch-2. De nederlaag was hoofdzakelijk te wijten aan het feit dat de Nijmegenaren geen raad wisten met de vele kansen.

De thuisclub nam in de twaalfde minuut de leiding door Mulders. Acht minuten later verhoogde Gösgens bij een Bossche counter de voorsprong tot 2-0. NEC viel weliswaar veelvuldig aan, maar faalde in de afwerking. Desondanks wisten de bezoekers voor de pauze de achterstand tot 2-1 terug te brengen doordat John Vievermans op slag van rust een strafschop benutte.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Een aanvallend doch onproductief team en een counterend Den Bosch dat door Van Hoorn en Van de Kerkhoven nog tweemaal het Nijmeegse net wist te vinden.