Spelershome in gebruik

Ofschoon NEC zijn nieuwe spelershome pas medio januari van het komende jaar officieel gaat openen, is de nieuwe ruimte naast de hoofdingang van het Goffertstadion nu reeds in gebruik genomen.

De leiding van de Nijmeegse eredivisieclub wil de komende twee thuiswedstrijden (FC Twente en Roda JC) proefdraaien. In het spelershome (totale bouwkosten: 225.000 gulden) zijn alleen spelers met partners, genodigden en de pers welkom. De supporters van NEC kunnen in het clubgebouw elders op het terrein terecht.

De bezoekers van de hoofdtribune kunnen met ingang van zondag niet meer via de hoofdingang hun zitplaats bereiken. Dit recht is slechts aan gasten voor de eretribune voorbehouden. De toeschouwers, die de hoofdtribune bevolken, kunnen via de zij-ingangen hun zitplaats innemen.

Verder zal in de tweede competitiehelft een voorverkoop in het Goffertstadion worden opgezet (Voorverkoop)kaarten kunnen alleen tijdens kantooruren aan het loket bij de hoofdingang worden besteld en opgehaald. Het is overigens de bedoeling het aantal   voorverkoopadressen in Nijmegen terug te brengen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.