Peper en zout ontbrak

"Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar. Dat kunnen we hier met z’n allen constateren. VVV is een tegenstander die ons niet ligt en NEC is gewoon goed weg gekomen. Maar goed, ik wil wel zeggen dat we deze keer het geluk hebben afgedwongen. Je kunt spreken van een nieuwe eigenschap van NEC: door hard werken twee punten pakken.?

NEC-trainer Sandor Popovics, broederlijk gezeten naast zijn VVV-collega Sef Vergoossen, toonde zich zaterdag wederom een tevreden mens. Toch verloor Popovics de realiteit niet uit het oog. Met name bij de manier, waarop zijn ploeg de 1-0 overwinning had veilig gesteld, plaatste de oefenmeester van NEC vraagtekens.

Respect
?Vandaag hebben de harde werkers en Wilfried Brookhuis ons over de moeilijke momenten heen geholpen,? aldus Popovics. ?Jongens als Danny Hoekman, Carlos Aalbers en Anton Janssen zaten niet lekker in de wedstrijd. Toch zijn dat de gasten die voor leuke en creatieve acties moeten zorgen. Het peper en zout ontbrak in deze wedstrijd. Jammer.?
?Ik heb respect voor VVV, die ploeg heeft mijn sympathie. En achteraf zeg ik dat VVV een gelijkspel verdiend heeft. Maar goed, we gaan woensdag vrij ontspannen naar Ajax en proberen de schade beperkt te houden. Ik ben trouwens wel blij dat Johan Cruijff niet in het veld staat, maar op de bank zit. Als trainer durf ik de strijd met Cruijff best aan.

Vergoossen
VVV-trainer Sef Vergoossen was content over de inzet van zijn ploeg, maar legde meteen de zwakke plek bloot. ?Scoren h鬠dat is bij ons het moeilijke punt,? aldus de sympathieke Venlose oefenmeester.
?Al weken spelen we voor ons doen best aardig, maar we missen gewoon te veel kansen. Trouwens, die Brookhuis stond erg goed te keepen. Krijgt hij soms per gestopte bal betaald??

Typisch
?Dit was typisch een wedstrijd die naar twee kanten kon uitvallen. NEC scoorde toevallig, wij niet. Een punt hadden we zeker verdiend. Maar ja, het is niet anders. NEC heeft het geluk wel kunnen afdwingen en wij niet. Simpel h鬠meer kan ik er niet van maken.?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.