NEC2 verzaakt

Onachtzaamheden in de Nijmeegse verdediging leidden ertoe dat NEC 2 in het Haagse Zuiderpark reeds na een half uur tegen een 2-0’achterstand opkeek.

Leon Vonk en Leo Schellevis profiteerden van het aarzelend ingrijpen. Ook NEC kreeg in de eerste helft kansen, maar ook de aanvalsdrift het te wensen over.

Dat werd in de tweede helft beter en met name Rob Hasselbach maakte het de Haagse defensie danig lastig. Tweemaal -in de 15e en 30e minuut- met succes. Beide malen kopte hij een voorzet van Berry Arends onhoudbaar langs de Haagse poortwachter. Desondanks moest NEC met een nederlaag genoegen nemen, want toen laatste verdediger Rudy Wyers weer eens op avontuur was uitgegaan kon Leon Vonk opnieuw ongehinderd de winnende treffer laten aantekenen: 3-2.