NEC wil vanmiddag zekerheid over transfer Hoekman

West Ham United heeft tot vanmiddag 12.00 uur de tijd om te besluiten of men Danny Hoekman over wil nemen van NEC. Dat is het ultimatum dat het bestuur van NEC gesteld heeft.


Tot nu toe is West Ham United bereid om 500.000 gulden voor de linkerspits te betalen. Sterke geruchten willen dat de vraagprijs van NEC maar liefst 800.000 gulden bedraagt.
Voorzitter Bergamin van de Nijmeegse eredivisieclub wenste gisteravond geen bedragen te noemen.


Bergamin: “Wij hebben onderling afgesproken dat we dat niet zullen doen. Ik weiger dan ook maar iets te ontkennen of te bevestigen. Wij willen alleen om 12.00 uur morgenmiddag (vanmiddag, red.) zekerheid hebben. Dat is alles.”


Danny Hoekman, de speler om wie alles gaat, laat de zaken tot nu toe gelaten over zich heenkomen. Hoekman: “Mij is verteld dat ik geen bedragen mag noemen, maar ik heb begrepen dat er een verschil tussen de vraag en het aanbod is. Ik wil in ieder geval graag naar West Ham United, Niet alleen kan ik daar veel meer gaan verdienen, maar ook de Engelse eerste divisie trekt me enorm. Zo’n kans krijg ik misschien nooit meer, laten we eerlijk zijn. Natuurlijk is de kans aanwezig dat alles afketst. In dat geval pak ik gewoon de draad weer op bij NEC. Dat was moeilijker geweest als we nog in de eerste divisie gevoetbald hadden. Nu spelen we eredivisie en dat wil ik met NEC nog steeds graag meemaken. Ik zou het jammer vinden als de transfer niet door zou gaan, maar in dat geval ben ik niet van plan om de kont tegen de krib te gooien. Dan voetbal ik gewoon met plezier het komende seizoen met NEC in de eredivisie.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.