NEC rond met elf spelers

Het bestuur van NEC is met betrekking tot het volgend seizoen rond met negen spelers uit de huidige selectie.


Dat zijn: Wim van Cuyk, Frans Paymans, John van Geenen, Frans Janssen, Anton Janssen, Carlos Aalbers, Henk Grim, Bert van de Pol en Rob Hasselbach.
Percey Guerin keert terug van SC Kleve en nieuw in de Nijmeegse spelersgroep is verdediger Gérard Derks, afkomstig van de Groesbeekse hoofdklasser Achilles’29.


De toelichting van voorzitter Henk Bergamin over de komst van Percey Guerin. “De technische staf van NEC heeft dit seizoen de verrichtingen van Guerin op de voet gevolgd en is toen tot de conclusie gekomen dat hij zoveel vooruit is gegaan, dat wij hem nu graag terug willen. Rob Hasselbach zal definitief een plaats krijgen in de A-selectie.”


Nog niet akkoord met de aanbieding, die het bestuur van NEC hen heeft voorgelegd, zijn: John Vievermans, Michel Mommertz, Sije Visser, Eric van Rossum, Danny Hoekman, Wim van Zinnen, Ron de Groot en Nico Hanssen.
Verwacht wordt dat de meeste spelers uiteindelijk zullen bijtekenen, maar het vertrek van zowel Nico Hanssen als Wim van Zinnen staat vrijwel vast.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.