NEC mist Hoekman

Zondagmiddag reist NEC-trainer Sandor Popovics met zijn gezelschap lichtelijk gehandicapt af naar Enschede. In het Diekmanstadion ontmoeten de Nijmegenaren in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker de ploeg van FC Twente.

Danny Hoekman komt niet in actie. De linkerspits heeft de hele week met griep tussen de lakens gelegen en kan onmogelijk speelklaar worden gemaakt. Als vervangers voor Hoekman komen John Vievermans (overigens, ook geblesseerd aan zijn knie) en John van Geenen in aanmerking.

“Een overwinning voor ons betekent een stimulans om in de competitie verder goed te presteren,” aldus NEC-trainer Popovics. “Bovendien kan het bekertoernooi financieel aantrekkelijk zijn. Kom je een ronde verder en loot je een aantrekkelijke tegenstander, dan kun je geld verdienen. Over twee weken ontmoeten we Twente in de competitie. Het is dus belangrijk dat NEC zondag zijn visitekaartje afgeeft. Dat zou straks psychologisch door kunnen werken.”

De opstelling van NEC voor de wedstrijd van morgen ziet er als volgt uit:
Brookhuis, Visser, Mommertz, Van Rossum, De Groot, Van Zinnen, Aalbers, Anton Janssen, Vievermans (of Van Geenen), Frans Janssen en Grim.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.