NEC 2 heer en meester

NEC 2 was in Almelo tegen Heracles 2 van meet af aan heer en meester, maar kon zijn enorme overwicht pas in de 44e minuut ook in een doelpunt uitdrukken. Berry Arends was de schutter.

Een zich stug verdedigende thuisclub kon tot aan de twintigste minuut van de tweede helft de poort nog dichthouden, maar ging toen binnen twee minuten definitief door de knieën.
Rob Hasselbach rondde een onweerstaanbare soloactie van Ruud Weyers doeltreffend af en vervolgens bood het duo De Groot-Hasselbach de vrijstaande Arno de Jong een niet te missen kans: 0-3.

Pas nadat Berry Arends vijf minuten vóór het einde de stand in zijn eentje op 0-4 had gebracht, mocht Hans van Telligen in de allerlaatste minuut ‘de eer’ redden: 1-4.

Zaterdag 1 juni speelt NEC 2 in Helmond zijn laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Helmond Sport 2. De voor tweede pinksterdag vastgestelde wedstrijd tegen Heracles 2 in het Goffertstadion werd afgelast en ook de voor 8 juni geplande wedstrijd in Venlo tegen FC VVV 2 wordt niet meer gespeeld.