Hasselbach productief bij NEC2

In een hoofdzakelijk als gevolg van ongelukkige botsingen veelvuldig onderbroken wedstrijd, waardoor de strijd met name in het laatste half uur een rommelig aanzien kreeg, won NEC 2 donderdagmiddag in het Goffertstadion verdiend met 4-3 van Willem II 2.

Rob Hasselbach opende in de 20e minuut met een uitstekende kopbal uit een voorzet van Jan Kilkens de score, maar Rob van Kaaij bracht tien minuten later de stand weer in evenwicht. Een kwartier na de hervatting kopte Hasselbach opnieuw raak, maar het was weer van de Kaaij die voor de gelijkmaker zorgde.

Direkt daarna moest Hasselbach na een ongelukkige botsing met een brancard van het veld gedragen, maar achteraf bleek gelukkig zijn verwonding mee te vallen. In een vrij onoverzichtelijke slotfase vierde de voor Konrad Meurs ingevallen John van Geenen zijn rentree met een doelpunt, maar nu was het Ahmed Lazaar die de Tilburgers voor de derde maal langszij bracht. Vlak voor het einde profiteerde Arno de Jong attent van een mislukte uittrap van de Tilburgse doelman en bracht hij met een beheerste schuiver de 4-3 eindstand op het score-bord.