Positie Van de Meent niet ter discussie

Niet alleen Pim van de Meent en z’n gezin, maar ook RBC en hét arbitrale trio moesten onder politiebegeleiding het stadion verlaten.


Toen de stofwolken enigszins waren opgetrokken, trachtten NEC-aanvoérder Mommertz en verdediger Willèmse, de nog steeds opgewonden supporters via een gesprek te sussen.


Voorzitter Bergamin vond het maar een vervelende situatie. Bergamin: ?Het zijn bepaalde elementen bij de supporters, die dit soort toestanden veroorzaken.


Op de een of andere manier zullen we toch moeten proberen om in contact te komen met die mensen. Dit soort uitspattingen mogen namelijk niet meer gebeuren.”


Ten aanzien van de positie van trainer Pim van de Meent wilde Bergamtn weinig kwijt. Bergamin: ?Momenteel is er wat betreft de positie van de trainer niets aan de hand.
Alleen roept hij dit soort toestanden als vanavond natuurlijk min of meer zelf op door tegen de pers te zeggen dat een deel van het Nijmeegse publiek anti-NEC is.


Dat pikken de supporters tegenwoordig niet meer. Wij hebben Van de Meent op het hart gedrukt dat hij dit soort uitlatingen in het vervolg achterwege moet laten.
Voor de rest kunnen we alleen maar hopen op betere tijden. Sterker nog die betere tijden moeten nu heel snel komen.?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.