Morgen naar Veendam

Ondanks een verzoek van NEC om vandaag al in bet hoge noorden tegen Veendam te spelen, wordt de competitiewedstrijd Veendam-NEC pas morgen afgewerkt. Veendam hield zich namelijk aan het door competitieleider Huijbregts uitgestippelde programma voor dit weekeinde.


 


Dat betekent dat NEC morgen de verste reis van dit seizoen naar sportpark Langeleegte moet maken. ?Er zijn nog wel wat blessure-problemen?, aldus trainer Van de Meent, ?Peter Selbach is aan de rug geblesseerd, Carlos Aalbers aan de lies, en Anton Janssen nog aan zijn scheenbeen. Zaterdagmorgen trainen we nog eens, en dan weet ik meer over de definitieve opstelling.?


 


Het mag duidelijk zijn dat Veendam-NEC voor de Nijmegenaren een duel is in de aanloop naar de nacompetitie, die over 12 dagen, op donderdag 17 mei, van start gaat. Komende maandagmiddag wordt in Zeist het programma voor deze nacompetitie met de betrokken clubs samengesteld.


 


Reservespeler Eric van Rossum is opgenomen in het team van Jong Oranje voor het Internationale jeugdtoernooi in Toulon. In eerste instantie waren Aalbers en Anton Janssen voor dit evenement uitgenodigd, maar zij worden gespaard voor de nacompetitie.


 


Zaterdag

Overigens wordt de laatste competitiewedstrijd NEC-RBC, volgend weekeinde, normaal op de zaterdagavond afgewerkt, en wel vanaf 19.30 uur.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.