”Duel met Heracles is voorbereiding op de nacompetitie”


”De wedstrijd tegen Heracles moet gezien worden in het kader van de voorbereiding op de nacompetitie, die met rasse schreden nadert.”


NEC-trainer Pim van de Meent werkt met zijn manschappen naar de nacompetitie toe. Het actuele competitiegebeuren lijkt voor NEC niet meer belangrijk. Van de Meent: ”We moeten in beweging blijven, werken aan vertrouwen, en aan de opbouw. Het voetbal moet erin blijven. Op welke manier benader je nu Heracles, en je vecht uiteraard voor een positieve competitie-uitslag.”


Anton Janssen
Van de Meent kan morgenmiddag in Almelo in ieder geval niet beschikken over Anton Janssen, die eindelijk rust krijgt vanwege een scheenblessure. Toon Willemse en Ron de Groot zijn geschorst. Van de Meent: ”Gisteren werden veel spelers nog verzorgd. Vanmorgen trainen we weer, en dan pas heb ik een overzicht van het materiaal waar ik over kan beschikken.” Zo is het nog de vraag of Danny Hoekman tegen Heracles zijn rentree kan vieren.


NEC 2 afgelast
De voor vanmiddag geplande wedstrijd NEC 2-DS79 2 vindt geen doorgang. NEC kan geen fatsoenlijk elftal op de been brengen, vanwege ziekte en blessures binnen de selectiegroep. Het duel tegen DS’79 is verplaatst haar donderdag 10 mei, aanvang 19.30 uur. De voor paasmaandag 23 april geplande wedstrijd NEC 2-Fortuna S 2, is verplaatst naar dinsdag 24 april; aanvang 18.00 uur.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.