Jong NEC klopt forsa in finland

PORROS – Een sterk verjongd NEC heeft de trip naar Finland gisteren besloten met een klinkende 4-0 overwinning op de eerste divisieclub Forsa.
 
NEC trainer Pim van de Meent over die wedstrijd:’Ik moest nogal wat basisspelers aan de kant laten. Zij hadden last van lichte blessures na het forse trainen in de afgelopen dagen.” Om die reden kwamen doelman Van Cuyck, Willemse (knie), Frans Janssen (Lies), Mulderij (rug) en Paymans (blaren) niet in actie.
 

Dit keer stond Ben Klein-Goldewijk in het doel, en fungeerde Percey Guerin als laatste man. Van Geenen en Hubers acteerden eveneens in die laatste lijn en konden Anton Janssen en Carlos Aalbers zich uitleven op het middenveld.
 
NEC won na een rustetand van 1-0 uiteindelijk met 4-0. Henk Grim opende de score, Vievermans maakte er 2-0 van, waarna Grim wederom scoorde. Vievërmans op zijn beurt zorgde uiteindelijk voor de 4-0 eindstand.
 
Van de Meent is meer dan tevreden over het trainingskamp bij het plaatsje Porros, ‘Ik ben al vaak in het buitenland geweest, maar dit slaat werkelijk alles. Deze accomodatie is ideeal voor een trainingskamp. Tussen de trainingen door kunnen de jongens telkens de sauna in, en nemen ze een duik in het meer. Het heeft de laatste dagen veel geregend, en konden dan gebruik maken van een grote sporthal met kunstgras. ledere dag werd drie tot vier keer getraind, zaterdagmiddag zelfs drie uur achter elkaar.
 
De NEC-groep aanvaardt vandaag de thuisreis naar Nijmegen. Komende woensdag staat de volgende oefenwedstrijd geprogrammeerd tegen Victoria Goch in West Duitsland.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.