Genoeg vraagtekens voor Van de Meent


Genoeg vraagtekens voor trainer Pim van de Meent, nu NEC vanmiddag in de Zuidhollandse duinpan ‘Nieuw-Zuid’ te Katwijk het plaatselijke Quick Boys alsnog op de knieën moet dwingen.


Om na het 0-0 gelijkspel in de eigen Goffert toch de derde ronde van de KNVB-beker te halen, zal er in Katwijk ‘simpel’ gewonnen moeten worden. ”Uit-doelpunten tellen niet dubbel”, aldus Van de Meent, ”dus met bijvoorbeeld 1-1 schiet NEC niets op.” Dan zal er twee keer een kwartier verlengd worden, en vervolgens brengen strafschoppen als dat nodig mocht zijn de beslissing.


Van de Meent zit echter te kijken met zeven man, waarover hij niet kan beschikken. Naast de geschorste Toon Willemse, zijn om blessureredenen afwezig: Danny Hoekman, John van Geenen,Van Zinnen, Guerin, en Helsper. Frans Paymans trad gisteren in Oost-Duitsland in het huwelijk, en wordt volgende week terugverwacht.


Om 14.00 uur begint de match tussen de eerste klas zaterdagamateurclub Quick Boys en NEC. Afwachten hoe het veld erbij ligt: dat kan hard of zacht zijn. Er schijnt nogal wat publiek op af te komen. Dat lijkt me gewoon een voordeel voor alle 22 spelers”, aldus Van de Meent.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.