De mening van…

NEC degradeert dankzij trainer Van de Meent, de man die alles van publiciteit weet, vooral als het hem zelf aangaat, maar van voetbal en trainen moet hij nog veel leren. Wat een seizoen. Of liever gezegd, wat een seizoenen heeft hij verklungeld. Wat een publiek is er weggebleven en wat zal er de komende jaren nog wegblijven. Vele vragen wachten op een oplossing. Van wie moeten die komen?

Zijn er bij NEC dan echt geen mensen die iets van voetbal weten? Zoniet, dan zal daaraan iets moeten gebeuren. Want je kunt het publiek immers geen sprookjes blijven vertellen door de nederlagen te verhalen op vorige trainers, angst van de spelers, of door slechts simpel te zeggen dat we onnodig verloren hebben. Waarom kan er tijdens de laatste wedstrijden opeens wél met karakter gevoetbald worden, dit in tegenstelling tot het veelal amateuristische geklungel bij de vorige wedstrijden? Dit is een raadsel.
Volgens mij is het één grote troep, waar de bezem niet meer helpt en daarom geen woorden maar daden, dat is wat we nodig hebben!

H. de Graaf.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.