Halve Finale Beker Special: Ajax-uit (deel 2)

Aanstaande dinsdag staat de Halve Finale van de KNVB Beker op het programma. Het uitvak was uiteraard weer binnen no-time uitverkocht waardoor we met 400 man naar Leeuwarden gaan.

Ook op onze redactie begint de spanning al aardig op te lopen en beginnen de beker kriebels op gang te komen. De komende dagen willen we jullie met oude krantenberichten en videobeelden meenemen naar een aantal legendarische halve finales die ons cluppie de afgelopen jaren al heeft gespeeld.

De veursittert van DTH ging old-skool met de trein naar A’dam!

Deze keer nemen we jullie mee naar het seizoen 1993-1994. Een prachtig seizoen waarin we uiteindelijk via de nacompetitie wisten te promoveren naar de Eredivisie. Een van de mooiste overwinningen in onze clubhistorie behaalde we op zondagmiddag 20 maart (met 2000 NEC supporters verdeeld over het uitvak en de hoofdtribune) in Stadion De Meer waarin Ajax met 1-2 werd verslagen. Enfin, de uitslag wisten jullie natuurlijk allang. De beelden op Youtube op hebben jullie net als ons natuurlijk ook al meer dan honderd keer gezien. Om een beetje in de stemming te komen voor ‘Cambuur-uit’ gaan we de beelden gewoon nog een keer met jullie delen.

Geniet van de onderstaande prachtige beelden!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.