DTH Speuler van de Maand: uitslag april

Het is zondagochtend, het zonnetje schijnt, Oekraïne heeft het songfestival gewonnen en NEC gaat over een paar uurtjes spelen voor een plek in de playoffs om Europees voetbal. Er zijn dagen waarop we het met minder moeten doen.

Hoe het straks ook afloopt, we kunnen terugkijken op een bijzonder seizoen. We hebben ons gehandhaafd en er kan dus verder worden gebouwd aan een stabiele toekomst van onze club. Momenteel worden bijvoorbeeld de trainingsfaciliteiten gemoderniseerd, als volgende stap in de professionalisering van de club. De ultieme stap voorwaarts blijft echter de vernieuwing van het stadion. Ondanks dat er stappen zijn gemaakt gaat het nog jaren duren voor dat er staat. Tot die tijd zal het schrapen blijven om elk seizoen een goede selectie bij elkaar te krijgen. En, voor de duidelijkheid, ook dit seizoen eindigen we in puntenaantal niet heel ver boven de streep. Als we vandaag verliezen scheelt het mogelijk slechts vier punten!

Maar vandaag gaan we genieten. Waarschijnlijk van een pot voetbal op het scherp van de snede. Een gevecht om Europees voetbal en tegen degradatie. En hopelijk gaan we ook weer genieten van de man die door jullie voor de tweede keer op rij gekozen is tot DTH Speuler van de Maand. Ons steeds sterkere slot op de deur:

Mattijs Branderhorst

Foto: Rob Koppers

Gefeliciteerd Mattijs!

Voor de tweede keer op rij werd Rodrigo Guth trouwens tweede. Ook een jongen die dit seizoen enorm is gegroeid. Een eervolle vermelding voor hem.

Hup NEC!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.