DTH Speuler van de Maand: Uitslag

Van alle nieuwe gehaalde spelers staan er vooralsnog maximaal vier in de basis, maar dat zijn dan ook wel echte versterkingen. Zeven spelers van het team dat vorig jaar maar wat aanrommelde in de KKD, plus deze vier en je hebt opeens eens iets dat zich zou kunnen handhaven in de Eredivisie. Het is vooral hard werken en gedisciplineerd verdedigen, maar dat zijn ook kwaliteiten.

De verkiezing van de DTH Speuler van de Maand: Augustus ging tussen twee van die nieuwe spelers. Voor de start van de competitie zou je denken dat Lasse Schöne daar dan zeker bij zou zitten, maar die moet nog op stoom komen, nee, ‘Augustus’ werd een nek aan nek race tussen Ali Akman en Iván Márquez.

De winnaar is niet de man die twee belangrijke doelpunten maakte (hij kreeg wel 40% van jullie stemmen), maar de man die veel doelpunten wist te voorkomen (eerste helft Ajax niet meegenomen natuurlijk) en die door zijn geslepen actie tegen Heracles Almelo aan de basis stond van de overwinning.

De eerste DTH Speuler van de Maand in de Eredivisie is dus de man die het gemis van onze geblesseerde aanvoerder moet opvangen, met 43% van de stemmen:

Iván Márquez

Foto: Rob Koppers

Van harte gefeliciteerd Iván!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.