Noteer in je agenda: ‘Online Oud NEC Pubquiz!’

Het zijn op dit moment geen makkelijke tijden voor alle NEC-supporters. Naast alle maatregelen die er op dit moment worden genomen met betrekking tot het bestrijden van het Coronavirus kregen we gister het treurige nieuws te horen dat onze ‘GDL’ is overleden.

Op dit moment kunnen we helaas nog niet naar NEC, mogen we niet sporten en zijn veel supporters genoodzaakt om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit betekent voor het team van De Trouwe Honden dat onze agenda op dit moment bijna helemaal leeg is en we wel wat goed nieuws kunnen gebruiken. Gelukkig kregen we vandaag bericht van oud DTH medewerker Jeffrey dat hij vrijdag 3 april om 20:00 uur een online NEC Pubquiz gaat organiseren.

Verstand van techniek hebben we bij DTH niet, maar Jeffrey heeft ons toegezegd dat de deelname heel eenvoudig online kan. Dus ben je supporters, oud-speler of heb je een stadionverbod: iedereen is welkom om mee te doen aan deze ‘online Oud NEC Pubquiz’. Het enige dat de organisatie van je vraagt is om je even via deze link aan te melden zodat ze weten op hoeveel supporters ze kunnen rekenen.

Meer informatie volgt de komende dagen en hou daarom deze Facebookpagina in de gaten!

Wij hebben er zin in!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.