DTH BesteSpeulervandeEersteSeizoenshelftverkiezing

Wie weet nog wie de laatste DTH Speuler van de Maand was? Niet opzoeken, nu meteen zeggen. Nee? Geen schande, het is lang geleden (februari) en de speler in kwestie is al weer hard op weg uit het collectieve NEC-geheugen te verdwijnen. De Speuler van de Maand Februari was Zian Flemming. De van PEC Zwolle gehuurde krachtpatser met Ajax-achtergrond die het met 13 doelpunten in 24 competitiewedstrijden bij NEC toch best aardig heeft gedaan. Inmiddels speelt hij bij Fortuna Sittard, netjes in de Eredivisie.

Flemming is weg, samen met een heel peloton andere spelers. Met De Rooij, Van Eijden, Sellouf en Okita, stonden er in de laatste wedstrijd voor de winterstop, tegen Top Oss, nog vier spelers van de laatste wedstrijd van vorig seizoen in de basis (tegen Jong FC Utrecht, 1-2 winst). Er is een nieuw team met veel talent, maar toch ook wel met de nodige ervaring en er is een jonge gedreven trainer. Het vertoonde spel, de resultaten, het is allemaal nog veel te wisselvallig om mee te kunnen doen voor promotie. We hebben echter wel degelijk goede dingen gezien en sommige spelers staken er echt bovenuit. Toch? Maar wie was de beste?

Foto: Rob Koppers

Door technisch gedoe was er totnutoe geen DTH Speuler van de Maand verkiezing, maar nu kun je als troost de DTH Beste Speuler van de Eerste Seizoenshelft kiezen (ook al zijn we pas op 17 van de 38 potjes). Wie is je favoriet!

Zoals gebruikelijk zijn alle spelers die minuten hebben gemaakt in de hoofdmacht verkiesbaar. Alvast bedankt voor het stemmen! Stemmen kan tot en met zaterdag.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.