De week van: Altijd naar Overasselt!

Het seizoen is weer begonnen. Een gretig NEC won van Overasseltse boys. De jonkies wilden zich laten zien en zo stonden opeens namen als Sellouf (3x) en Odenthal (2x) op het lijstje naast die van Braken (5x), Romeny (4x), Sabak (1x) en Okita (1x).

Wij hebben bij NEC aangedrongen om ieder jaar te beginnen in Overasselt, want spelen in Overasselt heeft heel veel voordelen:

-NEC speelde twee keer tegen Overasselt. De vorige wedstrijd eindigde in 0-22, dus gemiddeld 18 goals in een oefenpotje, heerlijk!

-De accommodatie is prima, lekker tussen de bomen, gezellig processierupske erbij, een klein gezellige tribune en een prima kantine met terras.

-Extra drankkraam aan het veld en hamburgers voor 3 euro.

-Echt gras.

-10 minuten rijden vanaf Nijmegen.

Waren er dan geen nadelen?

Nou de speakers stonden op niveau “we klappen er zo uit”en de speaker had wel heel erg de lolbroek aan. Het simply the best en een reclamebord van PSV doet vermoeden dat er daar mensen zitten die nog niet van “support your local” hebben gehoord en het bier was, zeker voor de hoeveelheid die je kreeg wat aan de matige kant.

De voorbereiding is heerlijk. Geen stress, geen ergernissen, vaak winnen, dicht op het veld zonder hekken, geen overspannen agenten, gewoon aan de kassa een kaartje kopen.. kon het maar altijd voorbereiding zijn!

We hebben wel besloten dat we nog even moeten lappen voor 2 paar voetbalschoenen en een kappersbon. Dit om van geel-zwarte voetbalschoenen af te zijn en om niet steeds een hartverzakking te krijgen omdat we denken dat Navarone Foor op het veld staat.

Foto: Rob Koppers

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.