Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend

Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend. Dit motto kennen jullie misschien wel van GeenStijl. Wij gebruiken het om een nieuw item voor onze site aan te kondigen.


Toen we dit nieuwe item bedacht hadden, dachten we direct erna “waarom hebben we dit nooit eerder gedaan?” Waarom al die woorden als het ook gewoon heel kort en heel simpel kan? Wat is er leuker dan te zeggen waar het op staat? Waar anderen dan eindeloos over kunnen praten en waar iedereen gelijk en tegelijk ongelijk kan hebben. Bij deze introduceren we het DTH-rapport.

Wat enorm schools
Klopt helemaal! Schoolser kan niet. Wat we gaan doen is, dat de DTH-redactie met hun hart en met hun voetbalverstand (ahum) rapportcijfers aan onze helden gaan geven. De cijfers zijn hetzelfde zoals je zelf op school krijgt of hebt gekregen. Een dag na de laatste wedstrijd van NEC lezen jullie wat de DTH-redactie van de NEC-spelers vond. Wie waren er ruk, wie konden er mee door en wie liet onze clubkleuren feller schijner dan ooit? Hopelijk wordt het DTH-rapport voor jullie trouwe lezers een bron van grenzeloze irritatie, hartelijke bevestiging, mooie discussies of gewoon simpelweg leesplezier.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.