Februari: politieke bombarie

“Wie beweert dat sport niets te maken heeft met politiek, zegt net zo iets als dat striptease niets te maken heeft met seks”.

Ofwel het is hoog tijd dat De Trouwe Honden eens aftrappen met ruim een maand lang politiek!

Negen fracties komen vanaf vandaag aan bod. Wij zullen ze eerst introduceren met een samenvatting uit het verkiezingsprogramma. Hoe denkt die ene politieke partij in het algemeen en hoe over NEC (en andere sport in onze stad) in het bijzonder?

De dag daarna volgt een column van de lijsttrekker. Dit zal in bijna alle ‘gevallen’ zo zijn. In de column gaat de lijsttrekker in op uitbreiding of verplaatsing van de Goffert, het TIP en twee kwesties: wat heeft de politieke partij over voor NEC als NEC het écht moeilijk heeft en waarom zou een NEC-supporter op die politieke partij moeten stemmen? Tenminste dat hopen wij. De lijsttrekker mag ook zelf met iets komen.

Het drieluik van de politieke partij wordt afgesloten met een Max-je.

Hoe, wat, waar? 

Er is geloot over de volgorde. Dit is onze opstelling.

Op 3 februari wordt het bal zo gewoon mogelijk geopend door Gewoon Nijmegen. Vanaf 7 februari is de SP aan de beurt. Op 11 februari volgt een kleine onbekende, de ONP (Onafhankelijke Nijmeegse Partij). Op 15 februari zal de VVD haar visitekaartje afgeven. Vanaf 19 februari pakt de Nijmeegse Fractie haar kans, op 23 februari gevolgd door Groen Links. Het laatste gedeelte van de serie begint op 27 februari als het CDA dit podium pakt, gevolgd door D66 op 3 maart. De PvdA rondt ons politieke item af: hun drieluik start op 7 maart.

Zet uw favoriet in uw agenda!  

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het rood-groen-zwart-gedeelte van uw hart weet dan wat het wel en niet moet doen. Alvast bedankt!  

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.