DTH Opinie: Besloten

Het woord “besloten” is na de open dag van 2012 een beetje een vies woord geworden. Toen werd de wedstrijd tegen Blackburn Rovers op het laatste moment uit veiligheidsoverwegingen gecanceld om vervolgens stiekem, zonder enige kennisgeving alsnog gespeeld te worden voor de open dag. De spelers kwamen hierdoor erg laat op de open dag en de clubleiding had het schaamrood op de kaken staan.

De club heeft hiervan geleerd, want zelfs bij het aanstellen van Brood als nieuwe trainer werd aangegeven dat stiekem gedoe hier niet zo op prijs worden gesteld. NEC is een open volksclub, waar gesloten poorten, bij wedstrijden en trainingen, niet gepast zijn.

Helaas speelt NEC vrijdag toch weer een besloten wedstrijd tegen MVV. Door de afwezigheid van een technische staf in mei kon er geen volwaardig oefenprogramma geagendeerd worden. Met als gevolg het gat in het oefenprogramma in de week voor de competitie. De wedstrijd kon pas op het laatste moment geregeld worden en MVV is geen buitenlandse subtopper, maar een BVO uit eigen land en dan komt er in het angstige Nederland meteen een veiligheidsprobleem om de hoek kijken. Dan kan het opeens niet meer af met een paar stewards. NEC heeft geleerd uit het verleden en zal de supporters wel vooraf informeren over deze wedstrijd, maar het is weer jammer dat het weer zo moet. Besloten bah!

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.