Bedankt voor het wassen en strijken!

Door middel van een slinkse nachtelijke actie werd het spandoek van DTH meegenomen uit het onbewaakte Goffertstadion. Trots stonden vervolgens enkele Arnhemse lieden enige tijd later met de enige juiste kleuren op een foto. Ook hadden ze een ander spandoek gemaakt met een prachtig rijm dat in menig poëziealbum niet zou misstaan. Ze hadden nog zo hun best gedaan om niet herkend te worden op de foto, maar helaas voor hen, de politie herkende enkele lieden meteen. Dus kregen ze de keiharde keuze: Of het spandoek in prima staat terug bezorgen of ze zouden worden aangehouden en moesten misschien wel 3 uur op water en brood.

En zo ontvingen we vandaag via de post, perfect gefrankeerd ter waarde van 6,75 portokosten, ons spandoek. Ze hadden het keurig naar de SV NEC gestuurd. Geen extra brandplekken of een penetrante pislucht, maar netjes zoals oom agent het tegen ze had gezegd: In prima staat, gewassen en gestreken. Het spandoek, dat inmiddels in wind en regen in heel Nederland en ver daarbuiten heeft gehangen en zo nogal muf rook en de nodige vochtplekken had, ruikt weer zo fris als een veld vol lavendel!

Via deze weg willen we ze dan ook hartelijk bedanken. Nog nooit was ons spandoek zo goed gewassen en keurig gestreken! Een kleine tip: als jullie volgende keer weer het spandoek meenemen, vraag dan even aan moeder of ze wat extra  wasverzachter toe kan voegen. Het spandoek is nu namelijk zo strak gestreken dat het haast rechtop kan blijven staan. Tot zondag!

BeQCv6xCAAA-so1

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.