Laatste kans om te stemmen voor de DTH Awards!

Zoals bekend moge zijn is morgenmiddag alweer de laatste wedstrijd van het voetbalseizoen 2012-2013: de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het is een seizoen geweest van uitersten. Lange tijd mochten we collectief een beetje boven onze stand leven en leek het behalen van de altijd felbegeerde play-offs slechts een formaliteit. De laatste maanden hebben we echter ook weer eens kunnen proeven van pijnlijk falen; een gifbeker die we twintig jaar geleden nog met regelmaat naar de lippen mochten tillen, maar die we de laatste jaren toch vaak al vroegtijdig terzijde konden schuiven.

De negatieve spiraal van de laatste tijd, zowel sportief op het veld als mentaal bij vele supporters, liet ook zijn sporen na op de supporters-prijzen bij NEC, de inmiddels vermaarde DTH Awards. Nominaties wankelden, vooraf gedachte zekerheidjes bleken drijfzand, en diverse kandidaten strijden op het moment van schrijven nog een ware nek-aan-nek race uit om op de valreep toch nog wat zilverwerk in de wacht te kunnen slepen aan het eind van dit seizoen.

De afgelopen weken heeft iedereen weer volop de kans gehad om te stemmen op de diverse Awards. Maarliefst acht categoriën zijn de revue gepasseerd. Morgen is de deadline. Om half drie des middags, bij aanvang van de wedstrijd tegen RKC, zullen de polls gesloten worden en gaat het grote tellen beginnen. De uitreiking van de Awards zal plaatsvinden op het eindfeest na de wedstrijd. Gezien de tussenstanden in diverse polls kan het nog alle kanten op. Dus als je nog niet gestemd hebt in een of meerdere categoriën, zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet, voordat morgenmiddag de polls sluiten. Het is een vaak gehoorde dooddoener, maar in dit geval is het heus waar: jouw stem kan het verschil maken! Het is allemaal gratis en voor niks, geen addertjes onder het gras, simpelweg één muisknop kan voor de genomineerden het seizoen maken of breken.

DTH wil bij deze alvast wederom iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te stemmen in de diverse categoriën. Zonder jullie stem zouden deze Awards immers geheel betekenisloos zijn. Hoe meer supporters stemmen, hoe meer de Awards een waarheidsgetrouwe afspiegeling worden van het seizoen, en hoe meer zij hopelijk ook zullen betekenen voor de winnaars. Klik dus snel de laatste polls aan en tweet, poke, text, mail, bel, fax of rooksignaal je medesupporters om hetzelfde te doen. In de loop van de week zullen de resultaten op de site geplaatst worden. Of, als je het al eerder wilt weten, kun je natuurlijk ook morgenmiddag een oogje in het zeil houden welke spelers en andere genomineerden op het eindfeest rondlopen met een brede grijns of een zure frons…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.