Jonas Olsson naar Arsenal?

Vanaf 1 januari is het voor clubs weer toegestaan om nieuwe spelers aan te trekken die de club na de winterstop komen versterken. Aangezien Carlos deze winterstop weer voor de lastige klus staat om met een zo goed als lege portemonnee nieuwe spelers aan te trekken lijkt de kans op de komst van een directe versterking erg klein.

Om de voetballoze periode toch een beetje door te komen kwamen wij op internet vandaag toch nog een opmerkelijk bericht tegen over oud NEC’er Jonas Olsson. Voetbal International weet namelijk te melden dat Olsson in de belangstelling staat van de Engelse topclub Arsenal. Olsson staat op dit moment nog tot medio 2016 onder contract bij West Bromwich Albion. Door de gelimiteerde afkoopsom die in het contract van Jonas is opgenomen zou hij voor minder dan vier miljoen euro naar ‘The Gunners’ mogen vertrekken.

Voor Jonas zou dit natuurlijk een prachtige transfer zijn die wij hem van harte gunnen. Of NEC er financieel ook beter van wordt is bij ons nog onbekend. Als Olsson deze winter een mooie transfer weet te realiseren of als Carlos wellicht nog een aangename verrassing voor ons in petto heeft dan houden wij jullie daar uiteraard van op de hoogte!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan