Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het zijn de DTH Awards!

Het huidige voetbalseizoen nadert langzaam maar onverbiddelijk haar einde, en dat betekent voor alle rechtgeaarde NEC-supporters uiteraard maar één ding: spanning of we de play-offs behalen en… Twee dingen: spanning of we we de play-offs behalen, vooruitblikken naar het nieu… Drie! Drie dingen! Halen we de play-offs, wat kunnen we van het nieuwe seizoen verwachten, welke spelers gaan we verkop… Ik begin even overnieuw.

Het huidige voetbal seizoen nadert haar ontknoping, en zoals gebruikelijk betekent dit dat de prijzen weer verdeeld gaan worden. En dan hebben we het natuurlijk niet over triviale hebbedingetjes als een landstitel, een KNVB beker, of een Gouden Schoen. Neen. Het idee. Voor de rechtgeaarde NEC’er telt uiteraard slechts één trofee, en dat is de DTH Award!

[singlepic id=2654 w=320 h=240 float=center]

Of eigenlijk dus Awards, want er zijn er zoals gebruikelijk ook dit jaar weer meerdere te vergeven. Maarliefst acht wonderschone blijken van waardering van ons allemaal zijn er beschikbaar voor die gelukkigen die de meeste stemmen weten te vergaren in hun categorie, te weten:

  • De Gouden Retriever” voor de meest supportersvriendelijke speler;
  • Het “Mooiste Hokkie” voor de maker van het mooiste doelpunt van dit seizoen;
  • De Gouden Kennel” voor die personen of groepen die iets goeds hebben gedaan voor de supporters van NEC;
  • De “Beste Baasje” bokaal voor het beste bestuurslid, medewerker, of lid van de technische staf;
  • De Roestige Drol” voor die personen of groepen die zich dit jaar van hun slechtste of vervelendste kant hebben laten zien, als stimulans om volgend jaar beter voor de dag te komen;
  • Nagenieten” voor de mooiste NEC-gerelateerde herinnering van het afgelopen seizoen;
  • De Gouden Puppy” voor de beste of meest talentvolle NEC’er onder de 23 jaar;
  • De Gouden Hond“, de prijs voor de beste speler van het seizoen 2011/12.

Om het niet al te omslachtig te maken, hebben wij alvast een kleine voorselectie gemaakt. In elke categorie kan er daarom gekozen worden tussen drie kandidaten, die in onze ogen de meeste aanspraak maken op de Award. Het is aan jullie om te beslissen wie uiteindelijk de grote winnaar zal worden. De eerste poll, die voor de Gouden Retriever, zal eersdaags op de site verschijnen en elke NEC supporter kan vervolgens zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete kandidaat. Wacht er niet te lang mee, want elke categorie is maar een paar dagen open voor stemming voordat de volgende de site op gaat!

Houd de virtuele stempotloden dus gereed en help jouw favoriet naar de eindstreep.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.