DTH Opinie: Geen groep te zien!

Vandaag werd, zoals verwacht, de oefenpot Lierse SK-NEC afgelast. Dit tot grote frustratie van Carlos Aalbers. Volgens hem is een kleine groep supporters verantwoordelijk voor deze afgelasting. Ik ben heel benieuwd om welke groep supporters dit gaat. Blijkbaar ziet Carlos groepen mensen die er niet blijken te zijn. Dat klinkt zorgwekkend. Kennelijk werkt Carlos dus net wat te hard voor onze club.

Nee, iedereen die een beetje logisch nadenkt weet exact hoe dit is gegaan. Carlos denkt alleen aan voetbal en hij kent natuurlijk Menzo, de trainer van Lierse SK. Een telefoontje en de wedstrijd is geregeld en hup het staat meteen op internet. Carlos ziet de noodzaak niet zo in van informeren bij andere medewerkers of dit allemaal wel kan. Carlos is namelijk voetbal en voetbal alleen.

Had hij dat wel even gedaan, dan had hij van zijn veiligheidsteam gehoord dat de supporters van Lierse vriendjes zijn van die arnhemmers. Daarnaast ligt Herentals op 25 autominuten van het stadion van Beerschot. Twee redenen waarom dan bij de afdeling veiligheid de alarmbellen afgaan. Niet dat daarmee ook is gezegd dat het op zeker mis gaat, maar het geeft wel een verhoogd veiligheidsrisico.

Het zou Carlos sieren als hij zijn impulsieve manier van wedstrijdplanning zou toegeven. Een technisch directeur moet namelijk weten dat bij de organisatie van een wedstrijd meer komt kijken dan alleen twee elftallen, een veld, een scheids en een bal. Zeker na de blamage op de Open Dag zou je denken dat Carlos daar van heeft geleerd en dat hij vooraf goed nadenkt bij de planning van oefenpotjes. Helaas kiest Carlos voor de verkeerde weg en geeft hij een sneer aan supporters. Het zijn weer die paar supporters die het leven voor Carlos zo moeilijk maken. Zij krijgen de schuld, op de site van NEC en in de media. Maar Carlos, de supporters verdienen dit slappe excuus om het eigen falen te maskeren niet! Zij hebben in dit geval niets verkeerds gedaan!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.