DTH Awards 2012-2013: De Gouden Retriever

De eerste stemronde van de DTH Awards is voor “De Gouden Retriever”
(De meest supportersvriendelijke NEC speler)

 [singlepic id=2654 w=320 h=240 float=center]

De genomineerden zijn:

Rémy Amieux
Amieux verdiende vorig seizoen al een nominatie in deze categorie, en ook dit seizoen eindigde hij weer in onze nominatie-lijst. De reden is simpel: Rémy is gewoon een prima kerel. Op de trainingen is hij altijd in voor een gezellig praatje met de supporters, hij heeft geen kapsones en hij heeft altijd tijd voor iedereen. We vonden het dan ook erg jammer om te horen dat zijn contract bij NEC niet verlengd wordt, want Rémy kun je er zeker goed bij hebben, op het veld of op de bank. Bij deze alvast namens DTH veel succes gewenst in je verdere loopbaan, Rémy!

Gábor Babos
Jullie mogen het gerust weten, op de DTH burelen zijn we er serieus een beetje aangeslagen van dat Gábor ons na dit seizoen gaat verlaten. Niet alleen omdat het een fantastische keeper is, want de eerlijkheid gebiedt ook ons te zeggen dat het afgelopen half jaar de echte scherpte er een beetje af leek. Niet alleen omdat het een fantastische aanvoerder is, die in voorspoed en tegenslag altijd netjes en recht voor zijn raap de supporters te woord staat. Maar vooral omdat het een fantastisch mens is. Zowel binnen als buiten het veld.

Michel Breuer
‘Wat krijgen we nu?’, zien we sommigen van jullie al denken. Breuer? Dat is toch die Heerenveen speler die hier net een seizoen rondloopt? Inderdaad ja, die Breuer. Hij mag dan een nieuweling zijn bij NEC, op sociaal vlak heeft hij ons inmiddels echter al lang en breed overtuigd. Michel is immers altijd aanspreekbaar voor de fans. Hij was ook een van de weinige spelers die op het supportersfeest lang aanwezig bleef om gezellig een praatje te maken met de supporters. En hij voelt zich ook niet te groot om het ruiterlijk te erkennen als hij als een krant heeft gespeeld. En dat kunnen wij, in deze tijd van zichzelf overschattende vedettes en verwende snotknapen, zeer waarderen.

 

Je kunt nu je stem uitbrengen op een van de bovenstaande keuzes.

 

Sorry, er zijn geen polls op dit moment.
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.