Collecte Legio afgelopen zondag

Onderstaand bericht verscheen een paar dagen geleden op de site van Legio Noviomagum:

Bedankt voor uw gift!

Afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd NEC-PEC Zwolle, collecteerden wij gebroederlijk met Zifo aan de poorten van de Goffert. Onze penningmeester zorgt ervoor dat de totale opbrengst dit weekend bekend is. Via deze weg willen wij iedereen alvast hartelijk danken voor zijn of haar bijdrage. Naast deze blijk van waardering, hebben wij ook tal van positieve opmerkingen en complimenten gekregen. Dit onderstreept wat ons betreft dat onze acties gewaardeerd worden en motiveert ons om hier vrijwillige uren in te blijven steken!

Mocht u onze collectebussen hebben gemist en alsnog een donatie willen doen, dan gelieve contact met ons op te nemen via info@legio-noviomagum.nl. Alle kleine beetjes helpen!

Update:

Vanmorgen bereikte ons het bericht dat Legio en Zifo een zeer aardige opbrengst binnen hebben gehaald: 16 NEC muntjes, 1 DE munt, 5 guldencent, 1 Canadese cent en €2.183.46 euro!

Dit is natuurlijk een ontzettend mooie opbrengst en wij van De Trouwe Honden hopen dat, mede aan de hand van dit bedrag, in de toekomst nog vele mooie sfeeracties mogen volgen!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.